Agenda

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

MONDAY SEPTEMBER 12

TIME

SESSION INFORMATION

12:00pm – 7:00pm Registration/Information Center – Culturekeepers foyer
2:00pm – 5:00pm BONUS CONTENT | The Brainy Side of Marketing and Sales: Decision-Making Science Deep Dive w/ Dr. Zakary Tormala, Professor of Marketing at Stanford Graduate School of Business – Kierland Ballroom 3
5:00pm – 6:00pm Break
6:00pm – 7:30pm Welcome & Networking Reception – Marshall’s Outpost

TUESDAY SEPTEMBER 13

TIME

SESSION INFORMATION

7:00am – 5:00pm Registration/Information Center – Culturekeepers foyer
7:00am – 8:00am Breakfast – Vista Morada Patio (outside the foyer)
8:00am – 8:30am Welcome & Opening Remarks: Joe Terry, CEO, Corporate Visions – Kierland Ballroom 3
8:30am – 9:00am Opening Keynote: Tim Riesterer, CSO, Corporate Visions -Kierland Ballroom 3
9:00am – 10:00am Storytelling Keynote: How to Cut Through the Noise in our Over-Communicated Society w/ Dr. Jennifer Aaker, Professor of Marketing at Stanford Graduate School of Business – Kierland Ballroom 3
10:00am – 10:15am Break
10:15am – 12:00pm Latest Messaging Findings: New studies on executive emotions, “why stay”, and the low-power advantage – Kierland Ballroom 3
12:00pm – 1:00pm Lunch & Networking – Vista Morada Patio (outside the foyer)
1:00pm – 5:00pm Breakout Sessions

1:00pm – 1:45pm

15 minute break / transition

2:00pm – 2:45pm

15 minute break / transition

3:00pm – 3:45pm

15 minute break / transition

4:00pm – 4:45pm

5:00pm – 5:45pm
6:00pm – 10:00pm

WEDNESDAY SEPTEMBER 14

TIME

SESSION INFORMATION

7:00am – 1:30pm Registration/Information Center – Culturekeepers foyer
7:00am – 8:00am Breakfast – Vista Morada Patio (outside the foyer)
8:00am – 8:45am Personal Growth Keynote: Greg McKeown, author of Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less | FREE BOOK for session attendees! – Kierland Ballroom 3
8:45am – 9:00am Break
9:00am – 1:00pm Breakout Sessions (repeated from 9/13)

9:00am – 9:45am

15 minute break / transition

10:00am – 10:45am

15 minute break / transition

11:00am – 11:45am

15 minute break / transition

12:00pm – 12:45pm

12:00pm – 1:30pm
Grab-and-Go Lunch – Culturekeepers foyer